475 Køb Chelsea Trøje - Carina
475  Køb Chelsea Trøje - Carina

475 Køb Chelsea Trøje - Carina

Soweto-starlingerne har hjulpet med at pleje talentet for en række spillere, der er gået til at spille for det senior Bucs-hold, herunder ligesom den afdøde Senzo Meyiwa, den nuværende målmand Brighton Mhlongo, Ntando Nkala, Mbongeni Gumede og Tlou Segolela.
I tråd med den nye lancering Yebo Yes har afsløret et nyt emblem og identitet, gentager redesignen klubbens sint til at blive en grænse i ABC Motsepe League i Sydafrika og har en Greater Blue Eared afrikansk starlingfugl som det vigtigste designelement.
'Jeg er inspireret af dette design, fordi fodbold er en forretning. Jeg ledte Billige Liverpool Trøje efter en synkronisering mellem smuk fodbold og et magtfuldt brand. Jeg valgte at gå med en Soweto-identitet, da vi er en stolt Sowetan-klub. Opvækst af denne fugl blev altid set, mens spiller klubfodbold i Soweto og Johannesburg, sagde klubben 'administrerende manager David Bentel.
Yebo Yes United Marketing Manager Joel Block sagde, 'Nyt emblem og identitet var vigtigt for at fortsætte med at skubbe frem vores indsats på de sociale medier og sponsorationsfronter. Jeg er sikker på, at spillerne og fans virkelig vil sætte pris på Yebo Yes United' snævede identitet som det er Tottenham Hotspurs Fodboldtrøjer et smukt, slående og kraftfuldt afrikansk design.
 Crest er to tone, skarp, dynamisk og er baseret på de mest moderne internationale fodboldforbund emblemer. Den sammenkoblende krone repræsenterer enhed. Fuglen var designet til at være stammel for at give den en afrikansk smag og repræsenterer både styrke og frygtløshed, mens den også er formet i en Y. Kuglen har en dynamisk orientering, er stammel og tofarvet for at fortsætte med at vise enhed. Farverne holder sig til Yebo Yes United-historien med den tilføjede himmelblå som en unik farvepalet i lokal fodbold, konkluderede han.


http://forums.exothermic.com.au/user-5640.html

GilbertRo more » OpheliaGo
LouSleema billiga fotbollströjor MelissaTo